اظهارنامه پلمپ دفاتر

اظهارنامه پلمپ دفاتر : نه تنها شرکت ها بلکه بسیاری از فعالین اقتصادی مشمول عملیات پلمپ دفاتر تجاری هستند:
- کلیه اشخاص حقیقی دارنده کسب وکار (گروه اول موضوع آیین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م) اشخاصی که مجموع فروش آنها و یا ۱۰ برابر درآمد آنها طبق برگ قطعی مالیات از سال ۹۱ به بعد بیش از ۳ ملیارد تومان بوده است و در مورد اشخاص حقیقی دارای کسب و کار که خدمات ارائه می دهند مثل وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری و پزشکان
- تشکل های قانونی مثل (انجمن ها، احزاب، اتحادیه های صنفی)
اشخاص ذیل نیز فارغ از حجم فعالیت جزء مؤدیان گروه اول آیین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م محسوب می شوند.
- دارندگان کارت بازرگانی (واردکنندگان و صادرکنندگان)؛
- صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی و بهره برداران معادن دارای جواز تأسیس و پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذی ربط
- صاحبان هتل های سه ستاره و بالاتر
- صاحبان بیمارستان ها، زایشگاه ها و کلنیک های تخصصی
- صرافی ها
- فروشگاه های زنجیره ایی دارای مجوز فعالیت از وزارتخانه ذی ربط
اهمیت این دفاتر به این دلیل است که در واقع این اسناد یکی از مبناهای سازمان دارایی کل کشور جهت رسیدگی مالیاتی مودیان و تعیین مالیات مجموعه میباشد.
همچنین توجه داشته باشید که در دفاتر قانونی نوع نگارش اطلاعات مالی نیز حائز اهمیت است.
نحوه ارائه اظهارنامه پلمپ دفاتر :
جهت انجام این کار متقاضیان باید با مراجعه به سامانه https://irsherkat.ssaa.ir درخواست خود و اظهارنامه پلمپ دفاتر را در سامانه ثبت کنند و پس از ورود به سایت اداره ثبت، گزینه اظهارنامه پلمپ دفاتر انتخاب گردد و در صفحه مورد نظر مشخصات کامل شرکت ازجمله تابعیت و شناسه و آدرس ثبت شود . پس از ثبت اطلاعات فیش ثبت اظهارنامه پلمپ دفاتر به متقاضیان داده میشود.
آدرس درخواست شده در این سامانه را به باید درستی وارد نمایید چراکه مدارک مورد نیاز شما به این آدرس ارسال خواهد شد.
توجه: بطور کلی در تکمیل این اطلاعات دقت کافی را مبذول دارید چراکه در صورت بروز اشتباه امکان اصلاح آن وجود ندارد و در صورت ارسال اظهارنامه پلمپ دفاتر اشتباه شرکت با مشکل روبرو می شود و مشمول جریمه مالیاتی می گردید.
پس از انجام مراحل اینترنتی ارسال درخواست اظهارنامه پلمپ دفاتر باید نسبت به ارسال مدارک از طریق پس اقدام نمایید. پس از ارسال مدارک می توانید از طریق سامانه ارائه درخواست وضعیت تقاضای خود را بررسی و مشاهده کنید .
مدارک مورد نیاز پلمپ دفاتر برای افراد حقوقی (شرکت ها) که می بایست توسط پست ارسال گردد عبارتند از:
- اصل اظهارنامه مهر و امضاء شده دریافتی از اینترنت
- تصویر کارت ملی متقاضی
- تصویر پروانه کسب و یا مجوز فعالیت کسب
پس از انجام این مراحل یکی دیگر از مواردی که باید شرکت ها به توجه داشته باشند الزام نگهداری دفاتر پلمپ تجاری می باشد، هر شرکتی موظف است، این دفاتر را تا ده سال در محل شرکت و جزء اسناد شرکت نگهداری نماید.
در رابطه با شرکت هایی که به هر دلیلی منحل می شوند، دفاتر مربوط می بایست با نظر مدیر ثبت اسناد در محل معینی از تاریخ ختم تصفیه تا ده سال محفوظ بماند.
پس از ارسال مدارک و درج شماره رسید پستی در قسمت درخواست پی گیری سامانه، درخواست متقاضیان و مدارک ارسال شده توسط کارشناسان این مرکز بررسی میشود و درصورتی که مغایرت و یا هرگونه مشکل در مدارک ارسالی با اطلاعات موجود وجود نداشته باشد، صحت اطلاعات تایید شده و اجازه پرداخت وجه دفاتر و پلمپ آنها را می دهند و در ادامه متقاضی مجددا می تواند با مراجعه به سایت وجه تعیین شده را به صورت اینترنتی پرداخت نماید.
دسته بندی:
برچسب ها:
نظرات
افزودن دیدگاه لغو پاسخ
مقالات و آموزش ها
تفاوت حسابداری مالی و مدیریتی: بررسی جامع دو سیستم اطلاعاتی حیاتی مقدمه: دو رویکرد متمایز در دنیای حسابداری در دنیای کسبوکار، حسابداری مالی و مدیریتی به عنوان دو سیستم اطلاعاتی حیاتی عمل میکنند که هر کدام اهداف و مخاطبان…
زمان مطالعه 3 دقیقه
حسابداری در کسب و کار های کوچک: راهنمای جامع مدیریت مالی هوشمند حسابداری صحیح، ستون فقرات هر کسب و کار کوچک موفق است. برخلاف تصور رایج، سیستمهای حسابداری فقط برای شرکتهای بزرگ نیستند آنها ابزارهای ضروری برای تصمیمگیری آگاهانه، برنامهریزی…
زمان مطالعه 2 دقیقه
اهمیت نرم افزارهای حسابداری : ابزاری حیاتی برای مدیریت مالی کسبوکارها در دنیای امروز، که سرعت تغییرات در کسبوکارها و رقابت در بازار به شدت افزایش یافته است، مدیریت مالی به یکی از حیاتیترین بخشهای هر سازمان تبدیل شده است.…
زمان مطالعه 3 دقیقه
حسابداری هزینه , مفاهیم و کاربردها حسابداری هزینه یکی از جنبههای کلیدی و کاربردی در دنیای مالی و مدیریت شرکتها به شمار میآید. این شاخه از حسابداری به دنبال تحلیل و ثبت هزینهها با هدف بهینهسازی منابع و افزایش کارایی…
زمان مطالعه 3 دقیقه
استانداردهای بین المللی حسابداری در دنیای امروز که اقتصادها به هم گره خورده و مرزهای جغرافیایی محو شدهاند، ضرورت داشتن یک سیستم حسابداری شفاف، یکپارچه و قابل مقایسه در سطح بینالمللی، به یک ضرورت اجتنابناپذیر بدل شده است. استانداردهای بینالمللی…
زمان مطالعه 6 دقیقه
نقش حسابداری در مدیریت کسبوکار , از ثبت اعداد تا خلق استراتژی حسابداری ، اغلب به عنوان «زبان کسبوکار» شناخته میشود، اما نقش آن فراتر از ثبت ساده معاملات مالی است. در دنیای پیچیده امروز، حسابداری به ابزاری استراتژیک تبدیل…
زمان مطالعه 4 دقیقه
اصول اولیه حسابداری مالی , پایههای شفافیت و اعتماد در گزارشگری مالی حسابداری مالی، زبان مشترک دنیای کسبوکار است که امکان ثبت، تحلیل و گزارش معاملات اقتصادی را فراهم میکند. این سیستم نه تنها برای مدیران، بلکه برای سرمایهگذاران، اعتباردهندگان…
زمان مطالعه 4 دقیقه
رسیدگی به امور مالی: مدیریت مالی آسانتر از همیشه در دنیای پرشتاب امروز، مدیریت امور مالی یکی از مهمترین و در عین حال چالشبرانگیزترین جنبههای زندگی ماست. بسیاری از ما با درآمد ثابت یا محدود روبرو هستیم، در حالی که…
زمان مطالعه 4 دقیقه
استخدام کارآموز حسابداری در ترازان حساب استخدام کارآموز حسابداری یک فرصت ارزشمند برای ورود به بازار کار و کسب تجربه عملی در حوزه مالی و حسابداری است. این موقعیت به ویژه برای دانشجویان، فارغ التحصیلان تازه کار و افرادی که…
زمان مطالعه 5 دقیقه
بررسی قوانین مالیاتی جدید: تأثیرات بر شرکتها و نحوه انطباق تحولات اقتصادی و تغییرات در سیاستهای مالیاتی یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر روند فعالیتهای تجاری شرکتها محسوب میشود. قوانین مالیاتی جدید اغلب با هدف افزایش درآمدهای دولتی، کاهش نابرابری…
زمان مطالعه 3 دقیقه
[…] آرامش: دریافت احضارنامه مالیاتی امری معمول در فرآیند مالیاتگیری […]